Semester

Nu har vi kommit hem från Dalarna. Det har varit några spännande dagar med mycket skoj men också mycket vila – matte och husse har jobbat med huset i Dalarna så de hade inte tid med mig hela tiden 😦 . Innan vi åkte fick jag busa av mig med Heinz igen! Fast han var ÄNNU större än förra gången och jag tyckte att det var säkrast att bara ligga och busa under solstolen som förra gången. Det finns nya bilder på oss i galleriet.

I Dalarna badade jag fossingarna varje dag fast jag har blivit lite tuffare och magen snuddar vattenyta ibland när jag glömmer av mig. Sen har jag kommit på att det är roligt att försöka plocka upp stenar från botten. Roligast tycker nog matte att det är när det bubblar om mitt huvud under vattnet!

Vi var på ett jättespännande ställe också. Där fanns MASSOR av hundar och människor och jag ville förstås hälsa på alla som gick förbi. Fast matte gav mig godis när jag satt alldeles stilla och tittade så jag antar att det var så man skulle göra. De andra hundarna fick minsann springa jättefort och hoppa hinder och deras mattar och hussar gav dem godis för DET! Jag fattar ingenting….

cimg6962.jpg