Tv-debuten avklarad!

Matte som har gått och varit nervös i flera veckor satt uppkurad med mig i soffan och väntade på att hela Sverige skulle få se oss ”in action” på TV. Jag hade ju verkligen ansträngt mig för att visa ALLA mina sidor under den där långa inspelningen. Just därför var ju matte lite nervös för hon vill ju gärna att vissa av mina sidor inte ska vara så framträdande som andra. Nu blev det dock så att matte och jag bara liksom flashade förbi så där lite i bakgrunden och det var bara Enzo som fick visa sina färdigheter. Nåja, det kommer säker fler tillfällen i livet att bli upptäckt! Kanske får söka in till ”Boxer söker fru” eller ”Big Boxerhuset” eller någon annan dokusåpa istället.

Innan hade vi  varit på ett litet ”öppet hus” på Veterinärboden i Åkers Styckebruk också. Där fick jag väga mig. Jag vägde 19 kg. Matte fick köpa en säck hundmat för halva priset också. Först stod hon och pratade jättelänge med dem som sålde hundmaten och de kom fram till att jag ska fortsätta äta babymat… Alltså jag älskar den maten men jag är faktiskt 7 månader så det där ordet Baby har liksom fått en annan innebörd. Men det ska visst vara bra för min känsliga mage och eftersom jag inte har problem med fetma precis så ska vi köra på med den maten. Matte var jättestolt över mig för det var mycket folk och hundar i en liten lokal och jag satt eller låg vid hennes sida hela tiden fast det till och med kom fram en liten pekingese och luktade på mig. Jag ville så gärna boxa till henne så där kärleksfullt som bara jag kan men jag höll mig! Fast jag råkade morra lite åt en stor svart hund som stod och glodde på mig..

 ps..om ni vill se Enzo ”in action” och oss andra flasha förbi så heter programmet Skolfront och går i repris enligt nedan.

Dessutom ligger det nu ute på webbtv på www.ur.se (det är de 5 sista minuterna på programmet)

Programmet sänds

    • Söndag 04/11 20:00 K
    • Tisdag 06/11 09:30 SVT1
    • Tisdag 06/11 23:00 K
    • Onsdag 07/11 19:00 K
  • ~