Liv i luckan

Som en stormvind virvlade hon in i våra hjärtan och fortsatte sladdande på våra nylackade (läs ”kissäkrade” )golv. Kärleksbett och andra bett bjuder hon på lika friskt som kärvänliga pussar och pölar. Visst är man lite partiskt men det är inte bara de närmast sörjande som tycker att hon är fruktansvärt SÖT – även fast en kompis undrade om de faktiskt skulle se ut så där när hon beskådade hennes enorma geniknöl på huvudet – och ett GENI  är hon ju absolut också (kan hända att det partiska spelar större roll här..)

BETTan, Big Heart’s Splendid Beat, har hunnit bli 13 veckor gammal och även fast hon först nu förärats ett eget blogginlägg så har hon redan en egen spellista på Youtube, och modellat på Facebook, instagram och i Boxerbladet.

Storebror Berry tog emot henne med skräckblandad förtjusning och även om det har lugnat sig något så tar han tacksamt emot en hjälpande hand ibland när hans svans eller öron behöver vila från tänder och uppfodrande skall.

Som ni märkt de senaste åren så bloggar jag fortsättningsvis bara här när det finns resultat att redovisa så: Stay tuned 🙂

Mer om Bettan och Berry annars på Facebook ”Towe Melander” och instagram ”trissiboxer” och så ibland på hemsidan www.trissiboxer.se

IMG_7590IMG_8431

 

Annons