Att fortsätta

Planen var att jag skulle försöka få till något slags avslut men skrivkrampen bottnade förmodligen i min egna oförmåga att tänka i termerna att något skulle vara slut.  6 veckor har gått sedan Sasha fick somna in. För ett år sedan var hon på topp. På några månader blev hon uppflyttad till högre spår och tog 6 CERT som resulterade i två championat. Vi gjorde vår debut i högre klass på Boxer SM men kom inte runt i spåret.  Vår sista tävling vi gjorde avslutades abrupt då hon blev anfallen av en lös hund i spåret. Hon avslutade däremot sin utställningskarriär på topp genom att bli 1:a i Championklass med Excellent och CK på årets sista Boxerspecial. Men där och då trodde jag aldrig att det var våra sista utställningar och tävlingar. Hela våren var stjärnmärkt med högre tävlingar och självklart skulle hon debutera som Veteran på världens största boxerutställning ATIBOX i maj. Kursen med Kenth Svartberg var bokad och.. och… MEN det var bara det att trots att SuperSasha alltid tagit sig över alla hinder som stått i vägen så fanns det ett som inte ens en supermatte kunde hjälpa henne över – lymfcancer.

”Triss i boxer” heter min hemsida och min blogg ”toweokashi” har på 11 år vuxit från att få följa en valp och en matte växa tillsammans till en flock på tre, till att krympa till en…

Triss behöver inte bara betyda tre utan för mig symboliserar det också tur, vinst och lycka. Inte då bara i framgång i tävlingar utan främst i ett större sammanhang. När jag ser tillbaka så är det faktiskt det som jag fått uppleva och det är också det jag kommer att fortsätta sträva efter att få uppleva tillsammans med i alla fall två (!) boxrar framöver.

 

1557466_1059394537438275_2948444078612304900_n

SE UCH LPI LPII KORAD RLDN RLDF RLDA RLDM SPH1 SE RALLY CH
De La Pi’s Supersalta Sasha

 

Annons