Bästa Lydnadshund 2015

Om man ville se ett förvånat ansikte som efter en stunds hjärnsurrande lyste upp som en sol så skulle man ha varit med på Södertälje bk’s årsmöte i går. Jag stod som fotograf och fotade alla vinnare av vandringspriser när helt plötsligt mitt och Sashas namn ropades upp! Jag var så fokuserad på att fota så jag hade inte ens hört i vilken kategori 🙂

Så glatt överraskad och stolt över min och Sashas prestationer över året, på vår nivå och med upp som en sol och ned som en pannkaka och tvärtom. Sporrade är vi nu att fortsätta och fortsätta och fortsätta visa att ”Boxer kan!”

Här bjuder jag på ett klipp från gårdagens tävling som visar hur mycket som ska klaffa på en tävling: 1. förarens förmåga (tex att kasta ett föremål), 2. hundens förmåga (tex att bortse från störningar) och 3. Tävlingsledarens förmåga (tex att ställa upp ekipage rätt inför ett moment). I det här fallet slutade det med ett tekniskt fel pga det sistnämnda och jag fick göra om (för tredje gången) vilket gick fint med en 8:a i resultat.

 

 

 

 

Annons