Släktträff

Den här veckan har bestått av simning med Kashi och Berry tisdag och torsdag. Berry simmar på så fint och Kashi är uppe i 20 minuters pass. Hon haltar mycket mindre nu och det är första gången på länge som jag börjar känna hopp om att det går åt rätt håll!

Rallylydnad med Sasha på onsdagen där hon visade på mycket bra koncentration och fokus, nu är det uppehåll nästa onsdag och sista gången har vi en liten tävling.

På torsdagen började vi som sagt med simning och på eftermiddagen åkte vi till Järna och träffade Marianne och Nicklas för lite boxerbus innan veterinärbesöket. Berry och hans bror Theo, mormor Kez och mallen Redo fick leka först medans vi fikade och sedan fick Kashi, Sasha och Redo leka. Det var så kul att se Kashi leka med en annan hund efter nästan ett år och framförallt att det knappt syntes att hon haltade!

Hos veterinären fick alla tre vaccinationer och så togs ett blodprov på Kashi för att kolla levervärden i fall hon i värsta fall måste börja äta Rimadyl igen. Berry vägde lite drygt 11 kg nu 13 veckor gammal.

Vecka 29 har vi bokat en stuga i Blekinge och det tajmade in sig så att det är en SBK utställning på Öland den 15 juli. Det blir debut för Berry! Sasha ska gå öppen klass som hon debuterar i i Borås 1 juli först.

Bjuder på lite bilder från släktträffen i skogen  >>