Badpremiär för i år

Sasha och jag var på SHK på morgonen och tränade rallylydnad. Först var Sasha lite loj och ofokuserad men efter att jag kört några inkallningar och använde bollen som belöning istället för godis så blev hon på igen. Dessutom plockade jag bort kopplet och körde banan utan och helt plötsligt började både hon och jag jobba!

Jag gör mycket kontaktövningar med Berry och han lär sig snabbt. Tex godis i en eller båda händerna och han ska ta ögonkontakt med mig innan han får godis, titta på mig innan jag ställer ned matskålen osv. Vi tränar lite sitt och sitt kvar, ingångar och sitt vid sidan med kontakt och så ligg. Själv valde han att träna på ”jakt av sädersärla” 2 gånger i dag! Jag provade ett tips att själv bli jaktledare genom att visa att jag blev missnöjd och sedan själv låtsas att jag sett ett nytt byte som vi skulle jaga tillsammans. Vi får väl se om det fungerar eller om det bara är jag som får se fånig ut en liten stund 🙂

Dagen var riktigt varm i dag så vi tog med hela familjen till Eklundsnäsbadet och deras lilla badstrand för hundar. Jag trodde nog att Kashi skulle våga simma i sjön i år med tanke på att hon simmar så fint i bassängen, men tji fick jag. Hon körde på som vanligt att låta Sasha hämta leksakerna och sedan knycka dem så fort Sasha kom till grundare vatten. Berry fick flytväst på sig men stod bara och tittade på de två stollorna. Det är lite i kallaste laget för en liten valpmage tycker matte.

Detta bildspel kräver JavaScript.