KORAD De La Pi’s Okashi

Helgen började med ett Mentaltest på lördagen. Kashi skötte sig utmärkt och fick 5:or på Social självsäkerhet, social nyfikenhet, anpassningsförmåga, avreaktion, minnesbilder, nyfikenhet och skott. 4:or blev det för Socialt samspel, handlingsförmåga, koncentration och rädsla. Lite sämre blev det på samarbete förare…, gripande, förföljande och uthållighet (mellan 2:0r 0ch 3:0r) men mestadels får jag ta på mig då jag faktiskt kunnat förberett henne bättre genom att i alla fall ha visat henne en bitstock.. Klantigt! Jag vet att hon har ett bättre bitande och mycket kamp i sig men hon tog inget bra grepp om bitstocken, förutom när hon fick tag på handtaget :-). Hon fick beröm för kampningen med trasan under skottet men det ger ju inga poäng. Poängen blev 466 och det måste jag vara riktigt nöjd med! Lite filmer ska jag nog försöka få ut på sidan så småningom.

Av en ren slump så blev jag haffad pga att de hade en exteriörbeskrivningskonferens på klubben och behövde fler boxer att bedöma så jag fick komma tillbaka dagen efter för exterörbeskrivning. Även den gick mycket bra med endast några små anmärkningar bla på att hon var något otillräckligt musklad (pga valpningen).

Mattes vackra, duktiga tjej! det som värmde mest under hela dagen var mentaldomarens kommentar att Kashi är en mycket självsäker och trygg hund.