Träningssugen!

Matte om träning:
Nu efter julen så börjar det återkomma ett sug efter träning på alla sätt och vis. Vi har verkligen legat lågt ett tag och både jag och Kashi var taggade när vi gick ut på golfbanan med fickorna fulla med godis och bollar (mina fickor alltså). Själva allmänlydnaden har fått sig en liten törn och jag vet inte vad vi ska skylla på, åldern eller bara brist på träning. Men det har hänt flera gånger att Kashi nosar iväg efter något spår eller visar prov på allmänt långa hörselgångar. Överhuvudtaget är hon mer självständig på våra promenader och går gärna en bra bit framför. Jag får helt enkelt bli lite roligare att vara med!

Nåja, när det var träningsdax så visade hon inga tecken på att det var länge sedan och det var riktigt skoj att träna för båda oss. Idag körde vi lite apportering och den var klockren, både 1:ans variant och vanlig. Klicker och kyckling är grejen :-).

Vi har anmält oss till två kurser redan, tävlingslydnadskurs klass1,2 och 3 där man tränar i den klass man befinner sig samt fortsättningsspår med sikte på bronsspår. Båda kurserna i SHK’s regi och den första börjar redan 25  januari.