Spårat i dag

Helgen har bjudit på en långprommenad på golfbanan (16 golfbollar fick vi med oss hem), en kattjakt och ett spår i skogen. Matte var nöjd med allt förutom kattjakten…

Tråkigt att snön är borta! Jag älskar att busa i snön! Speciellt när det snöar så hoppar jag och fångar flingorna i luften. Det finns en fin bild på mig i snön på gammelmattes sida http://www.delapis.net

Föresten så har väl inte matte berättat när vi var hos veterinären och skulle röntga mina (perfekta) höfter och knän?! Veterinären kom ut i bilen och gav mig en spruta och sen fick matte och jag vänta på vår tur. Jag kikade ut genom fönstret och såg hund efter hund vingla ut från sina bilar och med tanke på hur snurrig jag började känna mig så förstod jag att de också hade fått träffa veterinären.

När det var min tur så hoppade jag morskt ut från bilen, drog tag i kopplet med matte efter mig för att utforska stället…när plötsligt benen vek sig under mig och jag föll ihop i en hög på marken. Matte blev allt lite förskräckt och dessutom blev hon lite vinglig och matt i benen själv efter att hon fick bära in mig till veterinären uppför trappor och allt. Veterinär sa att jag svimmat och att boxrar är lite känsliga (!).

Nåja,resten av dagen tog jag det ganska lugnt förutom en gång när vi skulle ut och kissa och jag glömde av mig och drog ett boxerrace runt huset…då var det tur att det fanns väggar att luta sig mot när jag kom in.