Nya tag till våren!

ck

Jag har som sagt inte skrivit så mycket på sistone och det beror inte på att det inte hänt något utan på att jag inte har haft tid helt enkelt. Helt enkelt var det däremot inte att få till tre godkända Rookie i år. Vi kommer precis hem efter årets sista försök som slutade med boxerrace a´la Kashi. Inkallningen avslutades (istället för som tänkt med en tjusig ingång till föraren) med en felfri runda på agilitybanan… Hon hann med A-hindret, tunneln och däcket och några extra ärrvarv innan hon som inget hade hänt satte sig fint vid min vänstersida, väntandes på nästa kommando. En nolla på det och så nolla på helhetsintrycket räckte till en femteplats men inte godkända poäng. Domaren tyckte att hon var en snygg hund i alla fall!

En snygg hund tyckte även utställningsdomaren på SHK’s Internationella att jag hade. Ett CK och 2:a i klassen blev gårdagens skörd. Vinnare blev Star Q Audrey Hepburn som enligt domaren var av mer klassisk boxertyp. Hon blev även BIG 1:a och BIS 4:a! (red. trodde att det var BIS 3 först..)

Nu har Kashis MH resultat kommit ut också. En bild på hennes MH spindel och fina utställningskritik hittar ni under resultatlänken.