Fortsatt aktivering

Matte om träning:
I onsdags var det dax för aktiveringskurs för Bella igen. Dagens agenda var balans och problemlösning. Almnäs skjutbana är verkligen perfekt för sådan här aktiviteter, att man dessutom får skott träning på köpet är ju bara bra. Kashi fick blansera på en lång bänk, krypa genom genom brädor på olika höjder och bredder. I skogen hittade vi stenar och stubbar som man kunde balansera på på olika sätt, krypa under grenar och hoppa över grenar. Till och med klättra upp för en trädstam som var något böjd. Det är lite svårt att förklara men hon var i alla fall jätteduktig! Vi avlsluta i skogen genom att hon fick stretcha med bakbenen upp på en sten och frambenen och huvudet lågt mot marken.

Vi forsatte sedan till en gallertrappa och med lite lock och pock så klättrade hon snart upp för den. Ner var lite läskigare. Sedan fick hon prova en aktiveringsleksak som hon skulle få ut korvbitar ifrån genom att skjuta undan några klossar… Det var inte riktigt hennes grej, hon försökte mest gnaga sönder hela träleksaken. Dessutom tog hon tag i den och sprang undan från oss hela tiden. Med lite hjälp och en fast hand (från min sida) så lyckades hon få i sig alla korvar men leksaken blev nog aldrig sig riktigt lik igen 🙂

Som avslutning så fick Bailey och Kashi leka och man kan säga att jag hade en trött tjej med mig hem. Om ni tittar på bilderna så ser ni även hur det ser ut där vi tränar.