Mattes jobbiga kravfas

Kashi om träning:
Alltså idag är det min tur att lämna min bild över hur träningen har gått. Hur matte nu ens kom på tanken att åka till klubben på kurs när det var 30 grader ute! Att hon dessutom tycker att jag ska orka koncenterar mig på henne! Vilka krav! Det där med krav är något som jag måste träna mer med med matte, hon är i sin jobbigaste fas just nu. Men vi ska nog ta oss igenom det också.

När det så var vår tur att gå igenom programmet (som jag KAN!) så började jag med att lägga mig ner bredvid matte, men hon bara drog upp mig och sa ”SITT” hela tiden och när jag väl sen satt still så sa hon ”LIGG”. Det var ju det jag visste. Likadant när vi skulle hoppa hindret så började alla skratta åt mig för att jag gick iväg och hoppade hindret själv. Okey, att matte stod mitt på plan och ropade att jag skulle följa med henne men jag visste ju att det var hindret som var på G. Sen helt plötsligt så gick vi tillbaka och hoppade, att matte alltid ska bestämma. Inkallningen är jag bara så bra på det är bara det att matte står nån meter för långt fram för mitt tycke så jag hinner inte riktigt stoppa i tid för att vända upp så där snyggt som de tycker att det ska vara… Åsså, läggande med störning, vilken blåsning de gick på *he, he*, jag låg ner hela tiden som jag skulle och när matte kom tillbaka och klappade om mig, DÅ flög jag iväg som ett skott till mina polare som jag legat och spanat in hela tiden. Fast matte lät lite bestämd på rösten så jag var tvungen att komma tillbaka till henne, det var det där med den där kravfasen igen som vi ska försöka jobba bort.

Sista övningen var lajbans. Matte sprang iväg och gömde sig bakom något slags tält och sen fick jag springa dit efter henne, men då fanns hon inte där längre så jag fick använda nosen tills jag hittade henne bakom ett annat tält. Den rackarn hade hade bytt tält när jag inte såg!  Igår hade jag också lajbans, kolla i mitt galleri så får ni se en riktig badtoka!