Nya mål

Matte och husse har varit bortresta till Barcelona några dagar och jag har varit hemma och tagit hand om lillmatte och lillhusse. Husses mamma har varit här också. När matte och husse kom hem blev jag så glad så jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Som vanligt sprang jag och hämtade ett ben eller någon leksak så fort jag har gett dem de första pussarna.

Matte hade också saknat mig mycket och hon hade tagit kort på alla boxerhundar hon sett i Barcelona. Där var de svanslösa allihopa.

Idag var vi på kurs och vi gick en bit in i skogen och så bands alla vi hundar i varsitt träd medans våra mattar och hussar gick runt i skogen och trampade runt. Det såg väldigt spännande ut och sen fick vi en och en leta reda på våran matte i skogen. Matte hade gömt sig bakom ett träd men det tog mig bara några sekunder för mig att hitta henne. Det var riktigt lajbans idag. Speciellt mysigt var det att matte hade gjort en macka till mig som jag fick när vi fikade. På vägen hem så stannade matte och plötsligt öppnade gammelmatte dörren åt mig! Massor med pussar fick hon innan hon skyndade vidare. Hon hade visst varit på utställning i närheten. Hon berättade att vi skulle få träffa mina syskon den 14 september för då skulle vi göra MH. Undrar vad det är för något? Strunt samma, träffa mina syskon tycker jag låter spännande nog.

När vi kom hem så tränade matte lite lydnad med mig, jag tycker att jag skötte mig lysande och jag tror matte tyckte det samma för hon gick direkt in och anmälde oss till våran första tävling i ”Rookieklassen” den 1 juni.