Utställning och veterinärbesök

Kom precis hem från veterinären, fick en sån där spruta i nacken och sen försökte hon flörta med mig genom att ge mig kattmat! Tog dem i munnen för att vara artig men spridde ut dem lite fint i rummet när jag tror att hon inte såg. Nu väger jag 24,8 kg och det med tom mage.

Igår var det utställning igen, jag skötte mig strålande och visade upp min allra bästa sida men det dög visst inte den här gången. Han klagade på mitt huvud! Fnys, jag kan charma vem som helst med mitt fejs men det finns visst några svårflörtade kvar där ute.

Nåja, vi åkte i alla fall hem och tog en härlig promenad istället med hela familjen. Jag fick till och med bada lite också!

Matte vill att jag berättar om vårt senaste spår också…alltså hon hade gått omkring i hästhagen bland alla hästbajsar och så tyckte hon att jag skulle spåra där. Jag fattade nada och gick omkring i min egna lilla värld. Spåra gör man ju i skogen…Men plötsligt så fick jag upp ett spår och naglade fast nosen i backen. Matte som hade gett upp dagens spårövning tog med mig tillbaka till början på spåret och då kom jag på vad hon ville! Spårade och hittade min blå kong i hagen och matte blev jätteglad. Lättroade människor… själv är jag förstås ganska lättroad ibland också.