Söndag är ingen vilodag

Matte har blivit vårgalen tror jag. Hon drar med mig på det ena äventyret efter det andra. Söndagen började med att vi åkte med lillhusse till hans kompis. Där bodde också Leo, en lurvig sak…spansk vattenhund tror jag att han var. Liten skit på 5 månader som inte riktigt hängde med på mina tuffa tag. Men jag sprang och jagade honom runt huset och in genom huset också…råkade visst springa in en vända hos grannen av rena farten en gång.

Sen åkte vi och hämtade husse och så vidare till hundaffären för att köpa mat. Det fanns en våg där och jag vägde 24,8 kg. Sen fick jag prova lite halsband men matte och husse hittade inget som de tyckte passade. Matte provade nithalsband men husse bara skakade på huvudet. Han tycker att jag är en tuff tjej utan nitar.

Lite mjukglass utanför affären (lite för mig och MYCKET för husse och matte) innan vi gick på långpromenad i skogen. Åkte vidare med matte till hästen, fast idag fick jag inte leka med någon kompis där men jag träffade Meya på vägen hem! Inge bus då heller för vi var mitt i stora stan i Gnesta och där ska man visst uppföra sig och gå fint.

Hem igen och så en kvällspromenad med hela flocken ut på golfbanan. Vi hittade 6 golfbollar idag. Sov som en stock från 8 på kvällen. Snark.