Nu tar jag till skall!

Det var länge sen jag fick komma till tals på den här sidan tycker jag. I går tog jag med mig husses mamma på promenad, hon hade lite svårt att hänga med mig i början men hon artade sig mot slutet. Själv sa hon att det var jag som blev bättre. Hon ska i alla fall komma och hämta mig flera gånger så så hemsk kan jag inte ha varit. Annars har jag min dagliga morgonpromenad med matte innan hon åker till jobbet. Ibland går vi i skogen utanaför lillhusses skola och ibland går vi på motionsspåret. Roligast är det när matte och jag gör små avstickare upp i skogen och jag får hoppa över omkullfallna träd.

När husse kommer hem på lunchen så går vi först på kisserunda och sen drar det i gång! Fotbollskriget! Min första fotboll har jag bitit sönder och den var perfekt att få grepp om så att jag kunde finta husse. Nu har jag fått en ny och den är hal som en ål så jag har fått byta taktik lite. Men visst fintar jag husse ändå!

Roligast är i alla fall när lillhusse kommer hem och vi kan vara ute och leka med bollarna tillsammans allihop. Jag brukar vara rätt så trött när matte kommer hem. Fast matte brukar vilja träna lite med mig också förstås innan vi går och gosar i soffan. I går var det husse som fick mig att börja skälla när han sa ”skall”. Det var visst poppis, funderar på när jag ska använda mig av det? Jag är inte precis den gapiga typen, men vad gör man inte för att glädja husse?

Matte sitter mycket och tittar och skriver i sin kalender, hon säger att vi kommer ha fullt upp i vår…titta själva under resultatrubriken. På söndag ska vi träffa Elinor igen på vår fortsättningskurs. Då ska vi träna mycket med störningar. Åh, vad svårt de andra kommer få, det finns ingen större störning än mig säger matte.

Matte? vad betydde störning nu igen?