På brukshundklubben

I tisdags så var jag och matte på brukshundsklubben för första gången. Det var många hundar där, mest Schäfer och Rottweiler då. Vi träffade Ove och Zingo, som är Malle och så deras träningskamrater som hade Border Collies. Matte stod mest och tittade på när de tränade och hon förstod inte alls att jag också ville springa efter bollar och busa med de andra. Matte har fått för sig att jag ska lära mig att inte busa med alla hundar som jag träffar. När vi är på träning så ska jag titta och lyssna på matte. Undrar varför hon tittade så mycket på alla andra då?

Jag tyckte i alla fall att jag skötte mig bra och gick fint brevid matte och satte mig när hon sa och låg fint när hon sa det….jag undrar föresten varför hon inte kan bestämma sig vad hon vill att jag ska göra…

De andra hundarna fick lägga sig på rad och så försvann deras mattar och hussar ett tag. Jag fick också ligga på rad fast lite längre bort och matte stod kvar några steg bort bara. Roligast var i alla fall sist för då fick jag kampa med en stor kampleksak. Då var det någon som sa: ”Titta, man kan köra skydd med en boxer!

Varför skulle inte det gå? Mitt mellannamn är ju ”KAMP”!!!……eller sa dem DAMP?????