Högt mediatryck :-)

I går var jag med om något roligt! Matte tog med mig dit vi hade vår valpkurs i somras och där fick jag träffa Elinore och Enzo med husse…och så en annan hund med matte som jag aldrig träffat förrut. Jag kände att det var lite spänning i luften så det var nog ingen vanlig träning vi skulle ha. Helt plötsligt kom det två stycken människor gående med en jättestor kamera och började filma oss och matte fick prata i en stor lurvig boll som satt på en liten pinne. Sen skulle vi visst visa hur duktiga vi var. Enzo fick visa att han kunde sitta och sitta kvar och Enzos husse och Elinore fick berätta om hur man lärde en hund att sitta (hm..precis som om vi inte kan det innan).

Sen fick Sigge visa hur man går fint och det gick ju galant! Sigge och jag ska visst gå på samma kurs lite senare i höst. Då ska jag också visa att jag kan gå fint!

Sen var det vår tur. Först ville matte att jag skulle snurra runt och det gjorde jag ju. Sen skulle vi visa inkallning. Elinore höll i mig och matte gick bort och ropade på mig..jag sprang till henne som ett skott och matte blev så glad och gav mig godis och började busa med mig för att det är det bästa jag vet. Just då kände jag att det blev så himla kul så jag började kampa med kopplet och morra och hoppa och bli alldeles till mig. Jag hade lite svårt att lugna ner mig sen för det var så kul att äntligen få springa och busa.

Så när matte skulle kalla in mig igen så kom jag så klart som ett skott den gången också men jag tänkte att jag skulle ta en repa och hälsa på Enzo och Sigge först innan jag lät matte fånga mig.. så då gjorde jag det…. Jag hörde någonstans att matte ropade lite desperat på mig i bakgrunden men man måste ju faktiskt prioritera här i livet, ”Girls just want to have fun”.

Det blev inge mer inkallning efter det men jag tror nog TVfolket var nöjda i alla fall. Vi fick gå runt lite allihop och då visade jag att jag visst kan gå fint och sen fick vi ligga alla tre på rad och stanna kvar, piece of kaka det också.

Vi kommer komma med på TV säger matte men hon muttrar om att det enda folk kommer få se är en galen boxer som springer runt i sin egenkomponerade inkallningsövning. Fattar inte vad hon muttrar över, hon älskar ju mig!