Gammelmatte på besök!

Efter utställningen, på väg hem, så stannade matte plötsligt och släppte in en stor Boxerkille i bilen! Jag var ju bara tvungen att skälla lite på honom så att han visste vems bil han klev in i. Han brydde sig inte så mycket om mig i bilen så det var bara att göra som han och sova vidare tills vi var framme. Väl framme när vi hoppade ut så märkte jag plötsligt hur STOR han var. Jag råkade kissa på mig när han kom stormandes mot mig..fast det berodde mest på att jag inte hade kissat på länge. Vi busade en liten stund fast matte vågade inte släppa honom för hon kände ju inte heller den stora killen. Han hette förresten Charlie och kom visst från England.

Efter ett tag så rullade det in en bil på tomten och ut ur bilen kom gammelmatte och Signe! Jag blev så glad och så fick jag busa med både Charlie och Signe hela kvällen. Ingen leker så bra som en boxer! På natten fick vi sova allihopa tillsammans med gammelmatte. Det var så mysigt. Vi vaknade ganska tidigt och då fick vi gå ut och leka igen. Det var den roligaste morgonkissningen jag har haft!

Sen öppnade gammelmatte bilen och alla vi tre hoppade glatt in…fast jag var tvungen att hoppa ut igen. De skulle visst på utställning utan mig. Vi hade jätteroligt och jag saknade dem så fort dem hade åkt.

Matte berättade sedan för mig att Charlie blev bästa hanhund och Signe blev 2:a bästa tik så de är inte bara roliga att leka med, de är snygga också!

Bilder från Kashis utställning och boxerlek finns i galleriet.