Fotboll och 112

I dag var jag med lillhusse när han spelade fotboll. Det var så länge sedan sist och jag hade glömt bort hur spännande det var. Jag skakade i hela kroppen och matte fick hålla hårt i mig för att jag inte skulle jaga efter bollarna. Jag ville ju så gärna visa hur duktig jag har blivit på att spela fotboll!

Den där lillhusse är en snäll grabb han, han bjöd mig på en tvål innan han gick och läste saga med matte. Det var en speciell tvål som löddrade alldeles svart och den var jättegod! Men när matte kom och märkte att jag rapade tvål blev hon helt förskräckt och ringde till giftinformationscentralen. Konstigt, hon som brukar klaga på min andedräkt annars…

Det skulle visst inte vara så farligt med den här tvålen, jag fick lite extra vatten och mat att blanda runt den med i magen och matte slutade att ojja sig efter ett tag. Lillhusse ojjade sig desto mer och var ledsen för vad han hade ställt till med. Men jag förstår honom, vi är nämligen ganska lika han och jag. Det ÄR väldigt svårt att inte hitta på bus.