Bus med Daisy

cimg7593.jpg Sa inte matte ”stå”?

Daisy har varit och lekt med mig. Vi busade och hade roligt trots att att hon är 10 år äldre än mig! Det finns massor med nya bilder på oss i Galleriet.

Annars lever livet. Vi har varit ute i skogen och träffat ett rådjur, eller träffa gjorde vi kanske inte för den var så oförskämd och drog så fort den såg oss. En räv har sprungit förbi på vår tomt också men inte heller den var speciellt social av sig. Social är annars mitt mellannamn! Fast matte försöker få mig att hälsa fint på alla som kommer och hälsar på. Jag hälsar ju fint på MITT sätt! Men alla tycker visst inte att boxerpussar och boxerlabbar är fina i ansiktet…..

Jag har fått jättefina nya tänder i alla fall och växer så att det knakar. Vi har varit och hälsat på min blivande ”dagmatte” också. Hon var snäll, fast hon hade en hund som inte var så snäll mot mig först. Jag blev allt lite paff för det var första gången som någon har snäst av mig ordentligt. Hon heter Wilma och är en Jack Russel Terrier. Men efter ett tag så busade vi också!