VM i social träning

Nu är jag pömsig. Vi åkte iväg tidigt på morgonen, som vanligt låg jag fint nere på golvet i framsätet. När vi kom fram till vårt förtsta stopp fick jag gå och nosa på några gräsplättar för matte tyckte att jag borde kissa. Men det var så mycket nya dofter och ljud överallt så jag kunde inte få ro till att kissa. Då gick vi in i ett stort hus och matte bar mig upp för massa trappor. Där inne träffade jag en stor snäll hund som jag fick hälsa på. Vi båda blev jätteglada och började springa runt som tokar men då plockade matte upp mig och vi fick inte leka mer *mutter*. Jag ville så gärna så jag började gnälla men matte var så tråkig och höll mig i famnen hela tiden. Sen gick vi därifrån med min nya stora säng. Den stora, snälla hunden behövde inte den längre för hon fick sova i sin mattes säng i stället…

Sen kom vi till mattes jobb. Alla var jättesnälla och ville prata och busa med mig och jag visade ju så klart hur mycket jag tyckte om alla. Sen sov jag nästan hela dagen fast vi hann ju med att gå på sån där restaurang igen. Matte tycker att jag är så duktig och lätt att ha med säger hon, och jag får så mycket godis och klappar när jag går fint vid hennes sida. Fast ibland så kan jag ju inte riktigt motstå alla goda lukter och spännande saker som jag vill undersöka så då måste jag bara få springa före matte lite.

Sen hann jag bara komma hem och äta lite mat och busa lite med husse -ni kan tro att jag hade spring i benen efter att ha ”jobbat” en hel dag”- sen bar det iväg på fotboll med lillhusse. Äntligen fick jag följa med!!! På vägen dit fick jag åka i buren längst bak i bilen för första gången, det var väl ok. Fotbollen var inte så rolig för jag fick inte spela någonting, bara sitta still på filten bredvid husse och matte så då somnade jag istället.

Titta vilken fin bädd jag har fått, lillhusse och jag får plats tillsammans. Kanske matte får plats också?

cimg5047.jpgcimg5044.jpgcimg5042.jpg